Workations & retreats

Ik ben verheugd je te informeren over een spannende ontwikkeling in mijn aanbod van workations en retreats. Vanuit mijn passie voor hypnotherapie en mijn liefde voor reizen en het organiseren van transformatieve ervaringen, heb ik besloten om mijn workations en retreats onder te brengen op een nieuwe en speciale locatie: www.creativeescape.nl.

Op Creative Escape vind je alles over de komende workations & retreats , de mooie locaties, inspirerende workshops en sessies en de mogelijkheid om de kracht van transformatie te ervaren te midden van prachtige omgevingen. Elke keer zal er een ander thema aan vast zitten waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen wat bij jou past of om eventueel vaker mee te gaan 🙂

Om deze bijzondere reiservaringen een eigen plek te geven, is creative escape ontstaan. Op Creative Escape zal je gedetailleerde informatie vinden over elk evenement, inclusief data, locaties en hoe je deel kunt nemen.

Ik nodig je uit om de nieuwe website te verkennen en geïnspireerd te raken door de mogelijkheden die Creative Escape te bieden heeft. Voor verdere informatie, vragen of als je gewoon wilt delen in de opwinding van deze nieuwe fase, ben ik altijd beschikbaar via info@marijebeute.nl of hello@creativeescape.nl


Check hieronder een aantal reviews van de workation.