Ervaringen van anderen

Iedereen ervaart op een eigen manier

Iedereen ervaart hypnose op een eigen manier. Zo ook een client die bij mij kwam voor een angst stoornis. Hij/zij deelt het verhaal graag anoniem met jullie:

Ik kon met regelmaat overspoeld raken door emoties van onzekerheid en angst en me hier dan vaak ook eenzaam in voelen omdat je hier natuurlijk niet zomaar met iedereen over praat. Ook het eindeloos blijven piekeren en hier niet zomaar mee kunnen stoppen, zat me vaak erg in de weg en had er veel last van. Ik was erg nieuwsgierig naar hoe de behandeling eruit zou zien en stond er op een open en positieve manier tegenover. Ik had al wel eens ervaringen van mensen gehoord over hypnotherapie die hen veel hadden geholpen dus vandaar dat ik dit ook graag zelf wilde proberen. Voordat de sessie begon was ik best wat gespannen merkte ik. Maar toen Marije de sessie begon voelde ik me meer en meer ontspannen. Mijn hele lijf ging van een hele gespannen toestand naar totale ontspanning. De rustige manier van praten en haar prettige stem vond ik zeer aangenaam om naar te luisteren en zorgden er naar mijn idee ook zeker voor dat ik goed in de ontspanning kwam en me kon overgeven. Ik had een zeer vertrouwd gevoel bij Marije. De afgelopen periode heb ik gemerkt dat ik minder overspoeld raak door negatieve gedachtes waar ik er voorheen in bleef hangen. Ik kan mezelf sneller herpakken op momenten dat ik even weer in de angst of onzekerheid zit. Ik ervaar sneller weer de rust in mijn hoofd op die momenten. De sessie heeft dus absoluut gezorgd voor verandering en ik ben dan ook heel blij dat ik voor een hypnose sessie bij Marije ben geweest. – Anoniem