Over mij

Welkom!

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!

Hypnose kwam onverwachts op mijn pad en ik vond het zo indrukwekkend en fascinerend hoe het bij mij werkte, dat ik er heel enthousiast over werd.

Op jonge leeftijd heb ik een overlevingsmechanisme gecreëerd.  Deze heeft toen geholpen maar zat mij daarna eigenlijk heel erg in de weg. Meerdere therapieën gevolgd maar het lukte maar niet om die vastgeroeste patronen te veranderen. Directe hypnose werd mij aangeraden, eerst leek het mij maar vreemd want ik zag Rasta Rostelli voor mij en kon mij niet goed voorstellen hoe de hypnose mij kon helpen. Na mij erin verdiept te hebben, heb ik toch de keuze gemaakt om heen te gaan en wat ben ik daar blij om. Al na 1 sessie had ik zoveel resultaat. Mijn zelfvertrouwen werd steeds een beetje meer, luisterde daardoor veel meer naar mijn eigen gevoel en had veel meer rust in mijn hoofd.

Doordat ik sterk geloof in de kracht van hypnose en door ervaring weet wat het met je kan doen, ben ik de opleiding tot direct register hypnotherapist gaan volgen. Werd daar zo ontzettend blij en enthousiast van, de energie die ik voelde had ik nog nooit zo sterk gevoeld.  Hierdoor wist en voelde ik dat dit is wat ik wil doen, dat ik mijn enthousiasme hierover kan delen met andere mensen maar dat ik vooral ook jou kan helpen met het oplossen van jouw problemen/aanpassen van jouw patronen.

En wie ben ik? Mijn naam is Marije Beute, kom uit Roden en woon samen met mijn vriend, zijn twee dochters en onze beestenboel. En ik kan vol trots zeggen dat ik hypnotherapeut ben.

Wil je weten waar ik jou mee kan helpen? Klik dan Hier Of ga naar behandelingen.

 

 

Door gebeurtenissen/trauma’s in ons leven hebben we onszelf allerlei patronen aangeleerd. Patronen die toen der tijd van pas kwamen maar nu meestal niet meer nodig zijn en ons soms tegenhouden in wat wij willen bereiken en in hoe wij kunnen groeien. Het is mijn passie om mensen te helpen deze patronen te doorbreken zodat ze nog meer kunnen genieten van wie ze zijn. Ik geloof in persoonlijke aandacht, aandacht zoals goed luisteren naar de wensen van de cliënt en samen tot de key te komen. Met de juiste motivatie van jou als cliënt, de kern van het probleem aan te pakken door contact te maken met jouw onderbewustzijn.

Ik werk met directe hypnose.

Bij directe hypnose gaat de client in een diepe hypnose, waardoor je direct naar de kern van het probleem kan om het snel, effectief én blijvend op te lossen, wat de oorzaak ook is. Sommigen zullen het eerst spannend vinden omdat het misschien onbekend voor je is of dat je bang bent om de controle te verliezen. De hypnose shows hebben wat dat betreft niet veel goed gedaan voor de hypnotherapie, het is totaal anders maar mensen gaan het toch associëren met elkaar als ze niet weten hoe het in zijn werk gaat. Weet dat je tijdens de hypnose sessies altijd zelf de controle behoudt, hoe diep je ook in hypnose bent. Je hoort alles wat ik zeg en bent helemaal bij. Er kan in hypnose niks gebeuren waar je zelf niet achter staat. Het is juist prachtig om mee te maken wat je allemaal kan aanpassen/verbeteren d.m.v. contact te maken met jouw onderbewustzijn.

Het is volgens cliënten een werkelijk unieke, mooie ingrijpende ervaring met directe resultaten.

Lees hier meer over :hypnose