Angst & Paniek

Angst & Paniek

Blijf niet langer rondlopen met een angst of een fobie.

Heb je een angst zoals bijvoorbeeld, claustrofobie, pleinvrees, examenvrees, faalangst, rijangst, vliegangst of angst voor de tandarts? Of misschien ben jij wel bang voor insecten en/of spinnen en/of heb je af en toe last van paniekaanvallen. Weet dan dat er prima oplossingen zijn in de vorm van directe hypnotherapie om van jouw angsten af te komen.

Hoewel angsten een beschermende functie hebben, zijn irreële angsten onnodig. Ik help je graag om van jouw angsten af te komen!

 

Hieronder een ervaring van 1 van mijn cliënten die met angst leefde.(doordat de privacy van mijn cliënten belangrijk is, doet ze haar verhaal anoniem:

 

Wat was je aanleiding om in contact te komen met Marije Beute?

Ik kon met regelmaat overspoeld raken door emoties van onzekerheid en angst en me hier dan vaak ook eenzaam in voelen omdat je hier natuurlijk niet zomaar met iedereen over praat. Ook het eindeloos blijven piekeren en hier niet zomaar mee kunnen stoppen. Het zat me vaak erg in de weg en had er veel last van.

Hoe keek je van te voren aan tegen de aanpak van Marije Beute/hypnose ?

Ik was vooral erg nieuwsgierig naar hoe de behandeling eruit zou zien en stond er op een open en positieve manier tegenover. Ik had al wel eens ervaringen van mensen gehoord over hypnotherapie die hen veel hadden geholpen dus vandaar dat ik dit ook graag zelf wilde proberen.

Hoe heb je de sessie(s) ervaren?

Voordat de sessie begon was ik best wat gespannen merkte ik. Toen Marije de sessie begon voelde ik me meer en meer ontspannen. Mijn hele lijf ging van een hele gespannen toestand naar totale ontspanning. De rustige manier van praten en haar prettige stem vond ik zeer aangenaam om naar te luisteren en zorgden er naar mijn idee ook zeker voor dat ik goed in de ontspanning kwam en me kon overgeven. Ik had een zeer vertrouwd gevoel bij Marije.

Wat heeft het jou opgeleverd/wat was het resultaat?

Ik heb de afgelopen periode gemerkt dat ik minder overspoeld raak door negatieve gedachtes waar ik er voorheen in bleef hangen. Ik kan mezelf sneller herpakken op momenten dat ik even weer in de angst of onzekerheid zit. Ik ervaar sneller weer de rust in mijn hoofd op die momenten. De sessie heeft dus absoluut gezorgd voor verandering en ik ben dan ook heel blij dat ik voor een hypnose sessie bij Marije ben geweest.

Leave a reply