Afvallen

Afvallen

Heb jij ook altijd zo’n strijd met eten en/of met afvallen? Meestal beginnen we vol goede moed maar zijn we vaak te streng voor onszelf waardoor we weer terug vallen in oude eetpatronen. Patronen die ooit zijn ontstaan en die we bewust heel lastig kunnen veranderen.

Door middel van directe hypnose maken we afspraken met het onderbewustzijn, om de juiste veranderingen aan te brengen die nodig zijn voor jou om af te vallen en/of om een gezonde relatie met voeding te krijgen. Zodat jij uiteindelijk naar je streefgewicht kan. (Dit moet wel een lichamelijk haalbaar en gezond gewicht zijn)

Of je nou heel erg overgewicht hebt of een klein beetje, vaak kom je na 1 sessie al heel erg ver. Let er wel op dat het afvallen tijd kost, geef het een aantal maanden de tijd. Ga er na de behandeling zelf geen moeite voor doen maar laat het op je af komen. Je zult merken dat er steeds kleine dingen gaan veranderen, dat je bewustere keuzes gaat maken zonder dat je je daar van bewust bent.

Heb jij een BMI van rond de 30 of hoger en eet jij vaak te veel? (Dan bedoel ik grote hoeveelheden, mocht je aankomen door veel tussendoortjes te eten dan heb je meer baat bij een gewone directe hypnose behandeling voor afvallen).Dan kom je in aanmerking voor het traject met de virtuele maagband. Dit is een traject met 4 sessies en begeleiding voor een jaar.

Daarbij is het van belang dat het overgewicht voortvloeit uit het eten van grote hoeveelheden tijdens de dagelijkse maaltijden. Mensen die hun overtollige kilo’s te wijten hebben aan het nemen van tussendoortjes e.d. zijn vaak beter gebaat bij een normale hypnose behandeling. In dit geval wordt een behandeling met hypnotherapie precies afgestemd op de onderliggende problematiek.

Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor het plaatsen van een virtuele maagband, is afhankelijk van mijn beoordeling, ik zal meerdere factoren afwegen en op deze wijze bepalen of een virtuele maagband mogelijk geschikt voor jou is.

 

Het principe van hypnose berust op het feit dat het onderbewustzijn geen verschil kent tussen fictie en werkelijkheid net zoals bij andere hypnose behandelingen het geval is. De virtuele maagband bestaat uit 4 sessies. Ik stem elke behandeling af op jouw individuele wensen en behoeften.

  1. De peroperatieve fase. De voorbereiding op het aanleggen van de virtuele maagband;
  2. De operatie. De virtuele maagband wordt aangelegd.
  3. Het bijstellen van de maagband. Strakker of losser.
  4. Bronaanpak, welke factoren spelen een rol bij het in stand houden van het huidige gewicht.

Nadat de virtuele maagband aangebracht en bijgesteld is, ga je merken dat je sneller een vol gevoel krijgt. Hierdoor  ga je snel gewicht verliezen.Dit maakt dat je snel gewicht zult verliezen. Het doelgewicht blijft behouden Door regelmatige herhaling van de sessie (dit meestal in de vorm van een meegeleverd zelfhypnose audiobestand) blijft het doelgewicht behouden.

De resultaten van een virtuele maagband liegen er niet om, veel mensen hebben hun doelgewicht bereikt en hebben een gezondere levensstijl. De virtuele maagband is niet alleen populair maar ook een blijvertje met doorslaand succes!

Risico’s

Het fijne is dat de virtuele maagband kent geen risico’s kent zoals bij een operatieve ingreep wel het geval kan zijn. Je hebt geen pijn, geen narcose en geen littekens. Met de virtuele variant heb je dezelfde voordelen maar is minder belastend en minder ingrijpend voor je.

 

Leave a reply