Keuzes maken en voelen wat je zelf diep van binnen wilt. Een zin die je heel gemakkelijk schrijft, maar wat in de praktijk soms een groot probleem kan zijn. Met dilemma’s, valkuilen en twijfel tot gevolg. En toch is het zo. Wanneer je echt gaat voelen, jezelf in je keuzes op 1 zet en daarin daadkrachtig een keuze durft te maken.. dan zit je vaak goed! Lastig en eng, maar wanneer je iets echt wilt, komt daar ook het lef, het plezier en het vertrouwen.

Mijn verhaal. 

Het enige wat ik een aantal maanden geleden echt wist, is.. ik wil hypnotherapeut worden. Dat was mijn zekerheid en absolute doel. Zo fijn om te ervaren dat je ergens 100% voor gaat met volle focus.

Noem het vertrouwen, manifesteren of een beetje geluk. Het maakt niet uit, maar mijn vertrouwen bracht een prachtige kans. Een gesprek met mijn fysiotherapeut over mijn plannen mondde uit in een unieke mogelijkheid om een ruimte te betrekken in het gezondheidscentrum te Roden. Dat was dé plek om Marije Beute hypnotherapie te gaan starten. De grote stap plus de investering die erbij kwam kijken, maakte het doodeng. Doodeng, maar ook fantastisch!! Ik heb het al die tijd voor me gezien en nu ging het echt gebeuren.

Wat ben ik blij dat ik heb durven kiezen voor mezelf en mijn dromen. Ik heb het aangedurfd om risico’s te nemen en ben daar vol voor gegaan. Een rollercoaster, maar een prachtig begin van iets moois. Een mooi bedrijf waarin ik mensen ga helpen. Dat is waar mijn passie ligt. Ik ben trots, want in twee maanden tijd heb ik meer dan 40 sessies mogen doen en al veel mooie resultaten behaald. Geweldig om van mijn eerste klanten al hele fijne terugkoppeling te ontvangen. Dat is waar het allemaal om draait. 

Dit is mijn pad

Dit is mijn pad, hier word ik blij van. Mensen helpen om negatieve patronen weer positief te keren en ze weer te laten genieten van wie ze zijn. Zichzelf en het leven op waarde schatten. Weet jij eigenlijk waar je écht blij van wordt? Durf jij (soms moeilijke) stappen te zetten om jouw dromen waar te maken. The key is: hou van jezelf, zet je zelf op 1 en maak keuzes alleen voor jou! Gun het jezelf om gelukkig te zijn!

Zijn deze stappen moeilijk, zwaar of eng? Weet je niet precies wat jouw pad is, welke route je moet bewandelen? Neem dan contact met mij op en ik help je met alle plezier een stapje verder, of om de keuze ietsje lichter te maken. We gaan vrijblijvend in gesprek waarin we bespreken wat hypnose voor jou kan doen.

Leave a reply