Workation – Reflectie & verbinding

Welkom bij “Reflectie & Verbinding: Een Week van Zelfzorg en Groei!

Gun jezelf een onvergetelijke ervaring in het adembenemende Portugal, waarbij je een kleine week kunt focussen op jouw welzijn, persoonlijke groei en het versterken van waardevolle verbindingen met gelijkgestemde professionals.

Tijdens deze fijne week word je ondergedompeld in een prachtige omgeving en geniet je van een exclusieve locatie die de perfecte setting biedt voor ontspanning, inspiratie en transformatie. Laat alle verplichtingen achter je, want deze week staat volledig in het teken van jou.

Geen zorgen over maaltijden of snacks, want ik zorg voor alles. Drie voedzame maaltijden per dag, gezonde tussendoortjes, water, thee en koffie zijn allemaal inbegrepen. Je kunt ontspannen aan het zwembad liggen, samen creëren, werken aan je bedrijf, persoonlijke ontwikkeling stimuleren of simpelweg genieten van een moment voor jezelf, zoals het lezen van een inspirerend boek.

Het hoogtepunt van deze week is de mogelijkheid om te leren van andere getalenteerde ondernemers. Ontmoet gelijkgestemde professionals, wissel ervaringen uit en bouw waardevolle connecties op. Samen creëren we een netwerk van groei en ondersteuning, waarin we elkaar inspireren en motiveren om onze passie voor het helpen van anderen naar nieuwe hoogten te brengen.

“Reflectie & Verbinding” vindt plaats van 25 tot en met 30 september en biedt plaats aan een beperkte groep van slechts 10 personen. Wees er snel bij om jouw plek te reserveren en verzeker jezelf van deze unieke kans op zelfzorg en groei.

Ben jij klaar om jezelf te omringen met schoonheid, rust en de kracht van netwerken? Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van “Reflectie & Verbinding: Een Week van Zelfzorg en Groei”

 

Voor wie: Ondernemers die op zoek zijn naar een betoverende ervaring, waarin ze kunnen ontspannen, opladen en zichzelf kunnen onderdompelen in persoonlijke groei, terwijl ze omringd worden door een inspirerende gemeenschap van gelijkgestemde professionals

Waar: Cabeceiras de Basto, Portugal

Investering in jezelf:  €750,- dit is inclusief overnachting op eigen kamer met badkamer, 3 gezonde maaltijden en tussendoortjes, koffie, thee en water.

Excl: vliegtickets, vervoer naar en van locatie, annulering en reisverzekering.